Home Lifestyle Mendimet që iu kalojnë në mendje çifteve gjatë seksit
Mendimet që iu kalojnë në mendje çifteve gjatë seksit
0

Mendimet që iu kalojnë në mendje çifteve gjatë seksit

0
0

Mendimet e çifteve gjatë seksit nuk janë fare tek format apo trupi i njëri-tjetrit. Pjesa më e madhe mendojnë se aparenca apo difektet që ata mund ti mundojnë evidentohen gjatë seksit. Jo studiuesit i hedhin poshtë këto mendime.

Sipas studiuesve gjatë një akti intim si meshkujt dhe femrat mendojnë më shumë.

Të japin dhe marrrin kënaqësi maksimale nga partneri.

Të dhurojnë një aventurë seksuale të paharrueshme palës në fjalë, kjo i bën të ndihen më mirë kur mendojnë se performanca e tyre ishte e suksesshme.

Eksperimentojnë me trendet më të fundit seksuale duke i dhënë një ngjyrë tjetër raportit intim. Të gjithë çiftet të paktën një herë kanë rënë në grackën e monotonisë, ky fakt i mundon dhe prandaj mendojnë të jenë ndryshe në çdo akt seksual.

Linku: https://attracttheone.com/sex/

Burimi i fotos: https://www.pexels.com/

tags: