Home Lifestyle Eksperimenti i ri seksual po i bën femrat të dridhen në shtrat
Eksperimenti i ri seksual po i bën femrat të dridhen në shtrat
0

Eksperimenti i ri seksual po i bën femrat të dridhen në shtrat

0
0

Nuk është e lehtë gjithmonë të zbulosh diçka të mrekullueshme kur vjen puna tek marrdhënia seksuale. Së fundmi ekspertët e fushës kanë zbuluar poza të reja që do t’ju inspirojnë.

Pozicioni 9-ta kineze, e cila përbëhet nga një sërë penetrimesh të cekëta dhe të thella të penisit në vaginë.

Mënyra e parë.

Sipas sistemit të parë, mashkulli me penis i bën në rreth nëntë penetrime të cekëta dhe një të thellë,në mënyrë që femra të ndiejë kënaqësi të posaçme dhe të përjetojë orgazëm të thellë që rrallë herë i ka ndodhur më parë.

Mënyra e dytë.

Mënyra e dytë me të cilën mund të praktikoni nëntëshen kineze përbëhet nga 9 depërtime të cekëta dhe një të thellë, pas të cilave do të vazhdoni në këtë mënyrë në rend zbritës tek penterimet e cekta dhe në nivel rritës tek penterimet e thella.

Linku: https://www.bustle.com/sex-and-relationships

Burimi i fotos:https://unsplash.com/