Home Lifestyle Gabimet që rezultojnë shkatërrimtare në një marrdhënie dashurie
Gabimet që rezultojnë shkatërrimtare në një marrdhënie dashurie
0

Gabimet që rezultojnë shkatërrimtare në një marrdhënie dashurie

0
0

 Ju shpërtheni në zemërim.

Ne të gjithë përjetojmë zemërim.  Ajo që bëjmë me zemërimin që e bën atë një pengesë për komunikimin e shëndetshëm. Në dashuri kjo është një metodë që iu shkatërron si çift.

E trajtoni partnerin tuaj me përbuzje.

Trajtimi i të tjerëve me mungesë respekti dhe tallja e tyre me sarkazëm janë forma përbuzjeje. Po kështu janë humori armiqësor, thirrja e emrit, imitimi dhe/ose gjuha e trupit, si rrokullisja e syve dhe tallja. Në çfarëdo forme, përbuzja është helmuese për një marrëdhënie sepse përcjell neveri. Është praktikisht e pamundur të zgjidhësh një problem kur partneri yt po merr mesazhin se je i neveritur me të.

Ju shmangni partnerin tuaj.

Shmangia mund të konsiderohet interesante në fillim. Më vonë ajo bëhet e bezdisshme dhe partneri fillon të ndihet keq me këtë gjë.

E fajsoni gjatë gjithë kohës.

Ta bësh një person fajtor gjatë gjithë kohës nuk është normale. Në çift të dy palët kanë përgjegjësi dhe nuk ka pse ta paguajë faturën vetëm një person. Kur një gjë e tillë ndodh atëherë raporti përfundon në krizë.

Linku: https://www.yourtango.com/heartbreak/communication-barriers-destroy-best-relationships

Burimi i fotos: https://www.istockphoto.com/photo/beautiful-loving-couple-is-posing-in-a-bed-gm616871634-107174595?utm_campaign=srp_