Home ShowBiz Mbajti dy lidhje njëkohësisht në program, konkurrenti i Për’Puthën plas bombën e rradhës
Mbajti dy lidhje njëkohësisht në program, konkurrenti i Për’Puthën plas bombën e rradhës
0

Mbajti dy lidhje njëkohësisht në program, konkurrenti i Për’Puthën plas bombën e rradhës

0
0

Në studion e Për’Puthen janë ftuar konkurrentet që ishin në programin 40+.

Iliri dhe Gilberta vendosën të dilnin çift nga programi por dashuria nuk iu zgati jashtë.

Gjatë emisionit të sotëm Iliri ka bërë deklarata të forta rreth saj dhe konkurrentëve të tjerë.

Në emision tek Gilberta gjeta një person shumë të veçantë. Pas daljes gjërat ndryshuan.

Ajo gjatë kohës që ishte me mua flirtonte dhe me meshkujt e tjerë të Për’Puthen +40.

‘Gilberta ishte me mua, ama flirtonte, me një tjetër nga programi!’

Ajo ka mbajtur paralelisht dy meshkuj dhe Iliri nuk ka preferuar ta zbulojë emrin e personit tjetër.

Linku: https://www.instagram.com/p/CeWc6J_DU5F/?hl=en

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/p/CeWc6J_DU5F/?hl=en

tags: