Home Lifestyle Shenjat që tregojnë se partneri juaj po mendon për dikë tjetër
Shenjat që tregojnë se partneri juaj po mendon për dikë tjetër
0

Shenjat që tregojnë se partneri juaj po mendon për dikë tjetër

0
0

Ata shkëputen emocionalisht.

Kur një partner shmang qëllimisht ose pa dashje lidhjen emocionale dhe marrëdhënie të përkushtuar në një përpjekje për të ruajtur pjekurinë emocionale ose për të promovuar distancën, mund të ndodhë edhe shkëputja emocionale. Kjo mund të jetë e dukshme në disa situata nëse ata veprojnë ftohtë ndaj jush.

Ndryshimet në stilin e jetesës.

Partneri juaj fillon të sillet në mënyrë të çuditshme, veçanërisht nëse ai ka bërë një ndryshim thelbësor në rutinën e tij.

Kalojnë më shumë kohë me moshatarët e tyre të ndarë apo beqarë.

Daljet e tij të shpeshta me miqtë beqarë mund të jenë një tregues nëse i dashuri juaj po mendon për dikë tjetër. Ata mund të mos jenë të kënaqur me disa elementë të jetës së tyre familjare nëse kalojnë më shumë kohë jashtë dhe dalin për periudha të gjata kohore.

Ata janë më pak të përfshirë në mënyrë romantike.

Njerëzit shpesh kanë një sasi të caktuar energjie romantike dhe entuziazëm, kështu që nëse shihni se shoqëruesi juaj po ju tregon më pak kujdes pasionant dhe duket se po i kushton më shumë kohë dhe fokus dikujt tjetër, ata mund të jenë duke menduar për atë person.

Linku: https://www.pinkvilla.com/lifestyle/relationships/4-signs-that-your-partner-is-thinking-about-someone-else-1190965

Burimi i fotos:unsplash.com