Home Business / Technology Makinat do të kenë shpejtësi më të lartë, Mercedes-Benz prezanton risinë e veçantë
Makinat do të kenë shpejtësi më të lartë, Mercedes-Benz prezanton risinë e veçantë
0

Makinat do të kenë shpejtësi më të lartë, Mercedes-Benz prezanton risinë e veçantë

0
0

Mercedes-Benz do të ofrojë një shërbim abonimi online në SHBA për t’i bërë makinat e tij elektrike të kenë shpejtësi më të lartë.

Për një kosto vjetore prej 1200 dollarësh pa taksa, kompania do të mundësojë që disa prej automjeteve të saj të përshpejtojnë nga 0-60 mph në sekondë më shpejt.

Ai vjen pasi prodhuesi rival BMW ofroi një veçori abonimi në fillim të këtij viti për sediljet me ngrohje.

Mercedes ka konfirmuar për BBC News se aktualisht nuk planifikon të prezantojë “Rritja e Përshpejtimit” në Mbretërinë e Bashkuar.

Ai do të jetë i disponueshëm për blerje në SHBA për automjetet Mercedes-EQ EQE 350 dhe EQS 450, si dhe homologët e tyre SUV.

Sipas dyqanit online të Mercedes në SHBA, funksioni “rrit elektronikisht” prodhimin e motorit të makinës, si dhe çift rrotullues.

Gjithsesi, vlerësohet se kjo arrin në një rritje prej 20-24% në prodhim, duke lejuar një Mercedes-EQ 350 SUV të përshpejtojë nga 0-60 mph në rreth 5.2 sekonda, në krahasim me 6.2 sekonda pa abonim.

Linku: https://www.bbc.com/news/technology-63743597

Burimi i fotos: https://www.pexels.com/photo/photo-of-mercedes-benz-grille-756789/

tags: