Home Business / Technology Me këtë truk të thjeshtë mund të zbuloni kush ua sheh më shpesh profilin në Instagram
Me këtë truk të thjeshtë mund të zbuloni kush ua sheh më shpesh profilin në Instagram
0

Me këtë truk të thjeshtë mund të zbuloni kush ua sheh më shpesh profilin në Instagram

0
0

Instagram ka shumë veçori interesante, por a mund ta shihni kush e shikon profilin tuaj? Instagram nuk i lejon përdoruesit të shohin se kush e shikon profilin e tyre. Pra, nëse shikoni profilin e dikujt dhe pëlqeni ose komentoni një postim, nuk ka asnjë mënyrë që ata të dinë se kush i sheh fotot.

Në një farë mase, është e mundur të shihet se kush i ka parë fotot dhe videot tuaja në Instagram, por kjo vlen vetëm për rubrikës Stories. Nëse llogaria juaj nuk është private, ndjekësit dhe ata që nuk ndjekin mund të shohin se çfarë postoni në Instagram Stories.

Megjithatë, ekziston një truk shumë i thjeshtë që zbulon se kush e shikon më shpesh profilin tuaj duke iu referuar Stories. Nga të gjithë njerëzit që kanë parë postimin tuaj, ata që shohin më shumë profilin tuaj në Instagram do të renditen në krye.

Linku: https://triangolomedia.com/how-to-find-out-who-views-your-instagram-profile-most-often/

Burimi i fotos: freepik.com