Home Business / Technology Sinjale krize në platformën e Facebook, Zuckerberg bën njoftimin e rradhës
Sinjale krize në platformën e Facebook, Zuckerberg bën njoftimin e rradhës
0

Sinjale krize në platformën e Facebook, Zuckerberg bën njoftimin e rradhës

0
0

Pronari i Facebook do të shkurtojë 10,000 punonjës.

Meta, e cila zotëron Facebook, Instagram dhe WhatsApp, ka njoftuar planet për të shkurtuar 10,000 vende pune.

Kjo do të jetë vala e dytë e largimeve masive nga gjigandi i teknologjisë, i cili pushoi nga puna 11,000 punonjës nëntorin e kaluar.

Zuckerberg u tha punonjësve se besonte se kompania kishte pësuar “një thirrje zgjimi modeste” në vitin 2022, kur pati një ngadalësim dramatik të të ardhurave.

Meta njoftoi më parë se në tre muajt deri në dhjetor 2022, të ardhurat u ulën me 4% nga viti në vit – megjithëse ajo ende arriti të bënte një fitim prej më shumë se 23 miliardë dollarë gjatë rrjedhës së 2022.

Linku: https://www.bbc.com/news/technology-649541

Burimi i fotos: unsplash.com

tags: