Home Lifestyle Vendet më të lumtura në botë për vitin 2023, ja ku rënditet Shqipëria
Vendet më të lumtura në botë për vitin 2023, ja ku rënditet Shqipëria
0

Vendet më të lumtura në botë për vitin 2023, ja ku rënditet Shqipëria

0
0

Vendet më të lumtura në botë për  vitin 2023.

Nëse po kërkoni frymëzim për udhëtimet tuaja të ardhshme dhe ju pëlqen ideja për të udhëtuar në një vend ku lumturia nuk është e mangët, këto janë 30 vendet më të lumtura në botë, sipas Raportit Botëror të Lumturisë 2023.

Finlanda

Danimarka

Islanda

Izraeli

Holanda

Suedia

Norvegjia

Zvicra

Luksemburgu

Zelanda e Re

Austria

Australia

Kanadaja

Irlanda

Shtetet e Bashkuara

Gjermania

Belgjika

Çekia

Mbretëria e Bashkuar

Lituania

Franca

Sllovenia

Kosta Rika

Romane

Singapor

Emiratet e Bashkuara Arabe

Tajvani

Uruguai

Sllovakia

Arabia Saudite

Shqipëria rënditet në vendin e 83 nga 109 shtete gjithsej. Për ta krahasuar me vendet e raionit: Kosova renditet në vendin 34, Mali i Zi në vendin 67; Greqia në vendin 58; Maqedonia e Veriut në vendin 87; Serbia në vendin 45.

Linku: https://edition.cnn.com/travel/article/worlds-happiest-countries-2022-wellness/index.html

Burimi i fotos: https://unsplash.com/photos/_0aKQa9gr4s