Home Lifestyle Lançohet unaza e beqarëve, ja mesazhi që fshihet për personat që do ta mbajnë në gisht
Lançohet unaza e beqarëve, ja mesazhi që fshihet për personat që do ta mbajnë në gisht
0

Lançohet unaza e beqarëve, ja mesazhi që fshihet për personat që do ta mbajnë në gisht

0
0

Jo vetëm çiftet, tashmë dhe beqarët kanë mundësi të mbajnë një unazë specifike për të treguar statusn e tyre.

Lëvizja thjeshtë kërkon t’i largojë njerëzit nga aplikacionet e takimeve.

Një trend i guximshëm iu ka ardhur në ndihmë beqarëve.

Të gjithë personat që mbajnë në gisht një unazë të tillë tregojnë jo vetëm që janë single por janë të gatshëm për të dalë me një person.

Pear, një markë e mbështetur nga kompania kanadeze e tregtisë elektronike Shopify, lançoi atë.

Unazat në ngjyrë blu janë të destinuara për t’u mbajtur nga beqarët në mbarë botën, në çdo gisht që ata duan.

Sigurisht ky inonvacion është shoqëruar me reagime të shumta.

Megjithatë të gjithë janë kurioz se a dhe sa do të implementohet në Shqipëri.

Linku: https://www.cosmopolitan.in/life/features/a28450/why-only-couples-now-singles-are-wearing-special-ring-too

https://www.theedge.co.nz/home/whats-good/2023/03/peopl

Burimi i fotos:unsplash.com