Home Lifestyle ‘Spider-Woman’ së shpejti në një film live action
‘Spider-Woman’ së shpejti në një film live action
0

‘Spider-Woman’ së shpejti në një film live action

0
0

‘Spider-Woman’ së shpejti në një film live action

Producentja Amy Pascal thotë se një film Spider-Woman dhe live-action për Miles Morales janë duke u përgatitur.

Do t’i shihni të gjitha. Gjithçka po ndodh.

Miles Morales “Spider-Man” me veprim të drejtpërdrejtë dhe “Spider-Woman” të animuar po vijnë.

Prodhuesit e filmave “Spider-Man” kohët e fundit ngacmuan se filmat e Miles Morales me veprim të drejtpërdrejtë dhe filmat e animuar “Spider-Woman” janë duke u nisur në Sony, sipas një raporti.

Producenti Avi Arad tha gjithashtu se një film i pavarur i animuar “Spider-Woman” do të vinte “më shpejt se sa prisni”, sipas Variety.

“Nuk mund t’ju them akoma, por po vjen,” tha ai.

Pascal dhe Arad – të cilët prodhuan filmin e parë të Miles Morales, “Into the Spider-Verse”, i cili fitoi Oscarin për filmin e animuar në ceremoninë e vitit 2018 – bënë zbulimet ndërsa përgatitën edhe një film të tretë. “Beyond the Spider-Verse” është planifikuar të dalë në mars 2024.

Linku: https://www.latimes.com/entertainment-arts/movies/story/2023-05-31/a-live-action-miles-morales-spider-man-animated-spider-woman

Burimi i fotos:https://www.facebook.com/search/photos/?q=%E2%80%98Spider-Woma&sde=Abpu1eVw8qvd924GmpOqrfrDBAVU8QXq3bwn4Fk2YPXSl2m6mZ8CAFxkSiwE86NtgSj6K3ZDY8k37nvFqFM19b9IzjuQoueElVkOTCwkNtA99C3alyI6_Rw6acYh9A3ZG8k