Home Lifestyle Disa poza jogash që mund t’ju ndihmojnë të hiqni qafe dhimbjen e kokës
Disa poza jogash që mund t’ju ndihmojnë të hiqni qafe dhimbjen e kokës
0

Disa poza jogash që mund t’ju ndihmojnë të hiqni qafe dhimbjen e kokës

0
0

Poza e fëmijës mban kapacitetin për të relaksuar plotësisht mendjen tuaj duke çliruar tensionin në zonën e qafës dhe shpatullave, duke thyer nyjet në zonën e shpatullave madje do të ndiheni më të qetë.

Qeni është një pozë e cila njihet si ideale nëse po përpiqeni të rrisni dhe përmirësoni qarkullimin e gjakut në kokën tuaj dhe duke e bërë këtë do të jeni në gjendje të hiqni qafe dhimbjen e kokës menjëherë.

Qeni me fytyrë poshtë është jashtëzakonisht e popullarizuar si një pozë që mund të ndihmojë në lehtësimin e tensionit të gjithë trupit tuaj të sipërm dhe gjithashtu mund të rrisë rrjedhjen e gjakut në kokën tuaj.

Poza e urës padyshim që mund të relaksojë mendjen dhe shpirtin tuaj dhe gjithashtu mund t’ju çlirojë nga çdo lloj stresi apo ankthi.

Lakimi i shtyllës kurrizore lehtëson çdo lloj formimi të tensionit në rajonin e qafës, shpatullave dhe pjesëve të sipërme të shpinës të trupit tuaj.

Poza e përkuljes përpara mund të zgjasë mirë shtyllën kurrizore dhe të çlirojë çdo tension muskulor në kokë ose qafë, gjë që më pas do të nënkuptonte heqjen e dhimbjes së kokës.

Viparita Karani-

Poza me këmbë lart në mur është një opsion i mirë së bashku me rritjen e qarkullimit të gjakut dhe t’ju ndihmojë të hiqni qafe dhimbjen e kokës.

Linku: https://www.news18.com/lifestyle/7-yoga-asanas-that-can-help-you-get-rid-of-a-bad-headache-8000089.html

Burirmi i fotos:pexele.com

tags: