Home ShowBiz Për’Puthen startoi me surpriza dhe momente joshëse
Për’Puthen startoi me surpriza dhe momente joshëse
0

Për’Puthen startoi me surpriza dhe momente joshëse

0
0

Për’Puthen ka startuar me surpriza sezonin e 5-të.

Emisioni më i zhurmshëm i dashurisë ka ardhë me risi.

Drejtimi i këtij programi i është besuar Megi Pojanit.

Emisioni ka filluar me momente të nxehta.

Gabriela është vajza e parë që është futur në program. Ajo nuk u përmbajt që në takime të para me djemtë.

Gabriela dhe Aureli ishin të parët që u ulën në karriget e emisionit të dashurisë. Pas prezantimeve, dy konkurrentët e tjerë janë Ledio, i cili është këngëtar dhe Herisoni, shef kuzhine.

Gabriela me sy mbyllur zgjodhi në takim Herisonin.

Linku: https://www.instagram.com/

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/