Home Aktualitet Sean ‘Diddy’ Combs akuzohet për përdhunim dhe abuzim të rëndë fizik nga ish e dashura Cassie
Sean ‘Diddy’ Combs akuzohet për përdhunim dhe abuzim të rëndë fizik nga ish e dashura Cassie
0

Sean ‘Diddy’ Combs akuzohet për përdhunim dhe abuzim të rëndë fizik nga ish e dashura Cassie

0
0

Sean ‘Diddy’ Combs akuzohet për përdhunim dhe abuzim të rëndë fizik nga ish e dashura Cassie.

Padia dëmtuese e ngritur nga ish e dashura Casandra Ventura, këngëtarja Cassie, pretendon se Combs e ka abuzuar me të për më shumë se 10 vjet

Sean Combs, një ikonë e hip-hop-it dhe themeluesi i Bad Boy Records, është akuzuar për përdhunim dhe abuzim në një padi të madhe të ngritur nga këngëtarja Cassie që pretendon se ai përdori rrjetin e tij të fuqishëm për ta mbajtur atë të bllokuar në një marrëdhënie të dhunshme me të.

Cassie, emri ligjor i së cilës është Casandra Ventura, ishte në lidhje me Combs për më shumë se një dekadë. Ajo pretendon se gjatë rrjedhës së marrëdhënies së tyre, Combs e sulmoi atë disa herë – duke e rrahur dhe përdhunuar egërsisht – dhe kontrolloi çdo aspekt të jetës së saj, raportoi për herë të parë New York Times të enjten. Ajo u përball me “një cikël abuzimi, dhune dhe trafikimi seksual” derisa marrëdhënia e tyre përfundoi në vitin 2018, sipas padisë.

Ajo tha në një deklaratë për Times se pas “viteve në heshtje dhe errësirë”, ajo ishte “më në fund gati të tregonte historinë time dhe të fliste në emër timin dhe për të mirën e grave të tjera që përballen me dhunë dhe abuzim në marrëdhëniet”.

Një avokate e Ventura tha për New York Times se asaj iu ofruan “tetë shifra për t’i mbyllur gojën dhe për të parandaluar paraqitjen e kësaj padie”, të cilën ajo e refuzoi.

Linku: https://www.theguardian.com/us-news/2023/nov/16/sean-combs-diddy-cassie-sexual-assault-lawsuit

Burimi i fotos:https://www.instagram.com/diddy/tagged/

tags: