Home Lifestyle Këtu janë shtatë mënyra për të ftuar mrekulli në jetën tuaj
Këtu janë shtatë mënyra për të ftuar mrekulli në jetën tuaj
0

Këtu janë shtatë mënyra për të ftuar mrekulli në jetën tuaj

0
0

1Besoni se mrekullitë janë të mundshme.

Pjesa më e rëndësishme e krijimit të një jete me mrekulli është thjesht të besosh se mrekullitë janë të mundshme. Të kesh besim në mundësinë e marrjes së një shërimi ose ndonjë mrekullie tjetër krijon një hapje për të ndodhur mrekullia.

2 Merrni masa për të mirëpritur mrekullitë.

Kjo mund të jetë thjesht të kesh një praktikë lutjeje dhe meditimi. Mund të jetë ndezja e një qiri dhe falënderimi për pjesët e bukura të jetës suaj. Këto janë veprime të larta vibruese dhe në linjë me energjinë e mrekullive.

3 Argëtohuni duke krijuar një jetë që mirëpret mrekullinë.

Sa më shumë t’i kushtoni vëmendje mendimeve të dashurisë dhe mirënjohjes, aq më shumë do të përjetoni mrekulli të zakonshme të përditshme.

4 Largohu që mrekullitë të marrin farën dhe të rriten.

Nëse qëndroni vazhdimisht në një mentalitet logjik, ju bllokoni rrugën drejt një jete të mrekullueshme. Lejoni vetes të ëndërroni me sy të hapur dhe të praktikoni mendësi të tjera jo logjike.

5 Praktikimi i kujdesit për veten.

Ne jemi njerëz dhe të gjithë larg të qenit të përsosur, por kujdesi për veten shkon shumë në marrjen e mrekullive. Mendoni për kujdesin për veten si bazën për qasje të lehtë në energjinë e mrekullueshme.

6 Bëhu pjesë e një komuniteti që beson dhe lulëzon në mrekullinë.

Ky mund të jetë një komunitet në internet, një tërheqje ose një mjedis shpirtëror. Të qenit në prani të të tjerëve që besojnë në mrekulli krijon një ndryshim dinamik në aftësinë tuaj për të marrë. Fuqia e një kolektivi lutës është madhështore në krijimin e ndryshimeve pozitive.

7 Merrni parasysh përvojat dhe mrekullitë në jetën tuaj.

Filloni të shkruani një ditar për këto dukuri. Është një mënyrë e shkëlqyer për të vënë re se sa shumë përvoja të bukura janë thurur në jetën tuaj të përditshme. Për të mos përmendur fletoren tuaj të vogël të mrekullive, një ditë mund të jetë një best seller.

Linku: https://www.yourtango.com/self/how-invite-more-miracles-into-life

Burimi i fotos: pexele.com

tags: