Home Lifestyle Këtu janë disa shenja që tregojnë se djali që ju pëlqen është shumë i mirë për të qenë i vërtetë
Këtu janë disa shenja që tregojnë se djali që ju pëlqen është shumë i mirë për të qenë i vërtetë
0

Këtu janë disa shenja që tregojnë se djali që ju pëlqen është shumë i mirë për të qenë i vërtetë

0
0

Ai është perfekt.

Sado i përsosur të duket një mashkull, mbani mend: ai është ende njeri. E përsosura në letër nuk është gjithmonë e barabartë me të përsosurën për ju.

Njëherë është i afërt, pastaj ai është i ftohtë.

Realiteti është se të gjithë meshkujt kanë nevojë për hapësirën e tyre, por nëse një djalë është jashtëzakonisht i vëmendshëm një ditë dhe më pas tepër i largët dhe indiferent të nesërmen, mund të jetë një shenjë se zemra e tij nuk është 100 për qind në lidhje.

Njerëzit e tjerë flasin në mënyrë të pafavorshme për të.

Nëse e sillni djalin tuaj rreth njerëzve që kujdesen për ju dhe ata sugjerojnë se diçka mund të mos jetë në rregull, dëgjoni atë që ata kanë për të thënë. Ju mund ta njihni atë më së miri, por ndonjëherë është më e lehtë për dikë jashtë marrëdhënies të tregojë atë që keni humbur.

Kur përballet me konflikte, ai vrapon.

Gjithkush ka të drejtë të bëjë gabime, por nëse i afroheni një djali për gënjeshtrat e tij, dhe ai nuk bën asnjë përpjekje për të pranuar përgjegjësinë për zgjedhjet e tij, ose, më keq akoma, ai vazhdon të mohojë gënjeshtrën, jeni ju që duhet të ikni prej tij. Mos i jepni atij mundësinë që t’ju gënjejë përsëri.

Ju keni gjithçka të përbashkët.

Për të krijuar një marrëdhënie të shëndetshme, është thelbësore të keni gjëra të përbashkëta si vlerat dhe hobi. Megjithatë, nuk ka dy njerëz që janë saktësisht të njëjtë, kështu që nëse takoni dikë që duket se jeni ju në formë mashkulli, jini të kujdesshëm – mund të jetë një shenjë e pasqyrimit, një taktikë manipuluese që njerëzit përdorin për të krijuar një ndjenjë të rreme lidhjeje.

Ai gjithmonë ju kontrollon.

Ndihet e mrekullueshme të jesh me dikë që është i vëmendshëm dhe në dukje sinqerisht i interesuar për ngjarjet e jetës tënde të përditshme. Sidoqoftë, sigurisht që mund të ketë shumë gjëra të mira kur bëhet fjalë për të pyetur për planet dhe vendndodhjen tuaj, dhe ai lloj komunikimi mund të jetë një shenjë e pasigurisë së thellë dhe mund të bëhet lehtësisht një sjellje kontrolluese.

Ai gjithmonë jep një dorë ndihmëse.

Kjo sjellje mund të jetë gjithashtu tregues i një kënaqësie të njerëzve, një tipar personaliteti që mund të shterrojë në marrëdhëniet në planin afatgjatë.

Është gjithmonë i disponueshëm për të kaluar kohë me ju.

Sidomos gjatë fazës së muajit të mjaltit, të kalosh kohë me partnerin është e paçmuar. Por realiteti është se ne të gjithë kemi përgjegjësi pune, hobi, çështje familjare dhe miqësi për të mbajtur jashtë marrëdhënies. Një burrë që nuk ka gjëra të tjera që po ndodhin në jetën e tij, mund të tregojë dikë me prirje të varur nga njëri-tjetri.

Ai ju krahason me ish-të e tij të ‘çmendur’.

Marrëdhëniet marrin fund për disa arsye të ndryshme, por një gjë e përbashkët e shumicës së ndarjeve është se të dy partnerët luajnë të paktën një rol të vogël në shkatërrimin e saj. Kjo është një shenjë se ai nuk është në gjendje të marrë përgjegjësinë për veprimet e tij dhe i mungon vetëdija.

Linku: https://www.yourtango.com/heartbreak/signs-guy-too-good-be-true

Burimi i fotos:pëexele.com

tags: