Home ShowBiz “Raporti i Romeos dhe Hedit një lojë”, Roza: kam dyshimet e mia
“Raporti i Romeos dhe Hedit një lojë”, Roza: kam dyshimet e mia
0

“Raporti i Romeos dhe Hedit një lojë”, Roza: kam dyshimet e mia

0
0

Ditët e fundit në shtëpi nuk kanë qenë aspak të qeta për Romeon dhe Heidin, dhe kjo sigurisht nuk ka kaluar pa marrë vëmendjen e gjithë banorëve.

Gjatë spektaklit të sotëm, Roza u shpreh se e sheh Heidin më të përqëndruar tek loja dhe prandaj ka dyshime se dhe raporti i saj me Romeon mund të jetë një lojë.

“Gjuha e trupit flet më parë se goja. Heidi është më e përqëndruar në lojë se sa në romancë. Këtu ka dyshimet e mia se edhe afrimiteti është për lojë. E kam parë keq një nga këto ditë, të mërzitur Heidin dhe i kam thënë me të qeshur që hajde se do pajtoheni për një ditë dhe jo një ditë, por zgjati më pak dhe u pajtuan. Por, mbizotërofte dashuria.”- tha Roza.

Linku: https://www.instagram.com/heidibaci/

Foto: https://www.instagram.com/heidibaci/