Home ShowBiz Diskutime rreth skualifikimit të Eglës, ja si reaguan opinionistët e Big Brother Vip
Diskutime rreth skualifikimit të Eglës, ja si reaguan opinionistët e Big Brother Vip
0

Diskutime rreth skualifikimit të Eglës, ja si reaguan opinionistët e Big Brother Vip

0
0

Spektakli i Big Brother Vip ka filluar me një diskutim të fortë për largimin e Eglës. Pjesa më e madhe e banorëve janë shprehur të mërzitur për largimin e papritur të saj pas 80 ditësh qëndrimi.

Egla u provokua disa herë nga Ilnisa dhe Meritoni. Ato shfrytëzuan faktin se Egla e urrente përndjekjen në një distancë kaq të afërt dhe e sulmuan në pikën e saj të dobët.

U bë e qënësishme në çdo prime. Ne diskutonim çdo gjë që ajo bënte, ishte sa e frohtë por dhe me fantazi për lojën e saj. Vëllai i Madh nuk u nxitua sepse ajo u paralajmërua disa herë, kishte situata të përsëritura para skualifikimit. Ishte moment iqë Vëllai i Madh të merrte një vendim.

Unë do doja të htoja që ata mudn të interpretojnë çdo fjalë tonën si të duan, por ne nuk ja kemi futur asnjëherë kot për ato që i kemi provokuar. Nu ke përqafoj lojën me denigrime-tha Ori

Vendimi mu duk i drejtë sepse ka pasur situata të ngjashme dhe mu duk vendimi më i drjetë nga Vëllai i Madh u shpreh Arbri.

Banorët që qëndruan më të ftohtë rreth largimit të saj janë Meritoni, Ilnisa dhe Jetmiri.

Linku: https://www.instagram.com/bigbrotheralb_vip/

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/bigbrotheralb_vip/

tags: