Home Tag "500 milion"

“Të ka lali shpirt”, thyen çdo rekord, çmenduri klikimesh, Silva e emocionuar falënderon “ArkivaShqip”

0
Kënga “Të ka lali shpirt”, ka thyer çdo rekord, duke numëruar plot 500 milion klikime që nga momenti që është publikuar. Kënga e Silva Gunbardhit, Mandit dhe Dafit u kthye shumë shpejt në një hit duke tejkaluar çdo pritshmëri. “Të ka lali shpirt”, vazhdon ende të dëgjohet me po të njëjtin intensitet dhe këtë e […]