Home Tag "album i ri"

Valton Krasniqi është duke përgatitur diçka!

0
Valton Krasniqi është duke punuar për realizimin e albumit të tij më të ri. Ai e ka dhënë këtë lajm të mirë në Instagram. Valtoni e ka nisur punën prej kohësh dhe tashmë, procesi është në përfundim. “Ngadalë është në përfundim albumi i ri. Shpresoj së shpejti do jetë online. Stay tuned.”, ka shkruar Valtoni […]