Home Tag "buzeqeshje"

Robert Berisha mban një sekret të madh

0
Përveç muzikës, Robert Berisha është i njohur për sarkazmën dhe humorin e tij në skenë.  Ai i merr gjërat shtruar dhe i thotë ashtu troç si i mendon. Një gjë që është shumë e dukshme por që ndoshta nuk e keni vërejtur, është buzëqeshja dhe lumturia që ai përçon tek publiku. Rreth kësaj ai ka […]

Cila buzëqeshje po ia ndalë botën Emina Çunmulajt

0
Bekimi më i madh në këtë jetë është të kesh një fëmijë, pa marrë parasysh se a është djalë apo vajzë. Për çdo prind ardhja në jetë e një fëmije është gjëja më e shenjtë dhe më e bekuar nga Zoti. Ditët që Zoti t’i fal që t’i shohësh duke u rritur janë ditët më […]

Buzëqeshja unike e Big Mamës

0
Big Mama është e njohur për buzëqeshjen e saj karakteristike. Ajo duket e lumtur dhe gjithmonë e buzëqeshur. Rrallë herë mund ta shohim atë të nervozuar ose të mërzitur. Po ashtu në shumicën e fotografive që ajo vendos t’i publikojë në rrjetin social instagram, duket e buzëqeshur dhe mjaft bukur. Por e tillë është Big […]