Home Tag "Denny Laine"

Artisti i grupeve ‘Wings dhe The Moody Blues’ ndahet nga jeta

0
Denny Laine, bashkëthemelues i grupeve Wings dhe The Moody Blues, ka vdekur në moshën 79-vjeçare. Hines shkroi në një postim në llogarinë zyrtare të Laine. Ajo tha se Laine kishte sëmundje intersticiale të mushkërive (ILD), e cila “është e paparashikueshme dhe agresive”. “Ai luftoi çdo ditë. Ai ishte aq i fortë dhe trim, nuk u […]