Home Tag "diferencë"

Ja çfarë thotë shkenca për diferncat e moshës ideale në çift

0
Njerëzit thonë se dashuria është e verbër, por një studim pohon se diferenca në moshë mund të përcaktojë jetëgjatësinë e marrëdhënies suaj. Ndërsa ka gjithmonë përjashtime nga rregulli, hulumtimi ka treguar se marrëdhëniet me diferencë të madhe në moshë, kanë më shumë gjasa të përfundojnë në ndarje. Sipas një studimi të kryer nga Universiteti Emory […]

A ekziston llogaritja ideale e diferencës së moshës në marrëdhënie?

0
Njerëzit zakonisht pyesin veten nëse ekziston një hendek ideal i moshës midis partnerëve dhe nëse disa dallime janë të ekzagjeruara. Pyetja se ku qëndrojnë kufijtë e një marrëdhënieje të pranueshme shoqërore nuk është çështje opinioni, ato janë të përcaktuara qartë. Me sa duket ekziston një formulë për llogaritjen e diferencës së moshës “të pranueshme shoqërore” […]