Home Tag "domate"

Buzë detit Bes Kallaku provon lumturinë më të madhe

0
Bes Kallaku që njihet gjithmonë për natyrën e tij tepër humoristike, nuk kishte sesi të mos shpëtonte edhe një foto e rrallë nga ai. Është ulur buzë detit, në një natë me hënë të plotë. Ka vënë para vetes një pjatë me domate, patate dhe djath të bardhë të shoqëruar me një gotë birrë dhe […]

Incident në pushimet romantike të Bes Kallakut

0
Besi dhe Xhensila po bëjnë pushimet përpara muajit të mjaltit. Nëse mendoni se gjithçka po shkon mirë, gaboheni. Kanë edhe pushimet ato problemet e tyre, sidomos kur nuk tregon kujdes. Besi ka qëndruar më shumë nga sa duhet përpara diellit dhe është skuqur tamam si një domate, siç edhe vetë ka thënë. Sa për Xhensilën, […]