Home Tag "furca tualeti"

Si të pastrojmë furçat e tualetit vetëm me një përbërës

0
Furçat e tualetit, aq shumë të preferuara dhe të përdorura nga femrat, mbajnë qindra baktere, dhe për këtë arsye është I domosdoshëm pastrimi I mirë I tyre. Nëse mendoni se vetëm duke I larë me ujë të rrjedhshëm e keni zgjidhur problem, po ju themi se gaboheni rëndë. Uji heq vetëm 30% të baktereve, pjesa […]