Home Lifestyle Si të pastrojmë furçat e tualetit vetëm me një përbërës
Si të pastrojmë furçat e tualetit vetëm me një përbërës
0

Si të pastrojmë furçat e tualetit vetëm me një përbërës

0
0

Furçat e tualetit, aq shumë të preferuara dhe të përdorura nga femrat, mbajnë qindra baktere, dhe për këtë arsye është I domosdoshëm pastrimi I mirë I tyre.

Nëse mendoni se vetëm duke I larë me ujë të rrjedhshëm e keni zgjidhur problem, po ju themi se gaboheni rëndë. Uji heq vetëm 30% të baktereve, pjesa tjetër mbetet aty duke rritur rrezikun për shëndetin.

Në këtë rast mjafton pak ujë, përzier me uthull dhe një pikë ilac enësh për të zhdukur të gjitha bakteret që ngelen në furcë, duke ju garantuar pastërti 100%. Ky lloj pastrimi duhet të bëhet të paktën një herë në javë, nëse I përdorni rregullisht furçat.

Burimi i lajmit: https://www.ehow.com/how_4779487_make-makeup-brush-cleaner.html

Burimi i fotos: https://images.pexels.com/photos/1926620/pexels-photo-1926620.jpeg?auto=compress&cs=tinysrgb&dpr=2&h=750&w=1260