Home Tag "“Harper’s Bazaar"

Motra e Kim Kardashian, Kendall Jenner nudo për revistën e njohur

0
Kendall Jenner, motra e të famshmes Kim Kardashian, ka bërë një fotosesion për revistën e njohur “Harper’s Bazaar” dhe është shfaqur me në trup vetëm një mushama transparente shiu. Dhe dëshmitare i këtij fotosesioni ka qenë Kalifornia Jugore, e cila kohëve të fundit ka parë shumë bukuroshe, që janë shfaqur në brigjet e saj. Duket se Kendall […]