Home Tag "ironizon artistët për klikimet e blera"

Flet troç Aurela Gaçe, ironizon artistët për klikimet e blera

0
Për fat të mirë ose të keq, varet nga këndvështrimi, janë pikërisht klikimet në youtube, që luajnë rolin e përcaktorit të suksesit për një këngëtarët e sotëm. Pra suksesin e merr ai që bën diçka që pëlqehet masivisht. Duke luajtur pak me populizmin dhe elementët për të mbërritur tek ai, si seksi, paraja, makinat, agresivitreti, por […]