Home Tag "justifike"

Justifikimet më të zakonshme të meshkujve tradhëtarë, ja çfarë thonë

0
Të gjithëve mund t’ju ndodh që të tradhëtohen dhe madje edhe ta mësojnë tradhëtinë, kjo është diçka që ka ndodhur dhe gjithmonë do të ndodhë. Por pasi zbulohen njerëzit dhe veçanërisht meshkujt japin disa arsye që janë të njëjta për të gjithë dhe që i dëgjojmë përherë. Konkretisht një mashkull që tradhëton e para gjë […]