Home Lifestyle Justifikimet më të zakonshme të meshkujve tradhëtarë, ja çfarë thonë
Justifikimet më të zakonshme të meshkujve tradhëtarë, ja çfarë thonë
0

Justifikimet më të zakonshme të meshkujve tradhëtarë, ja çfarë thonë

0
0

Të gjithëve mund t’ju ndodh që të tradhëtohen dhe madje edhe ta mësojnë tradhëtinë, kjo është diçka që ka ndodhur dhe gjithmonë do të ndodhë.

Por pasi zbulohen njerëzit dhe veçanërisht meshkujt japin disa arsye që janë të njëjta për të gjithë dhe që i dëgjojmë përherë.

Konkretisht një mashkull që tradhëton e para gjë që thotë të paktën tek miqtë dhe familjarët e tij është se nuk e mendonte kurrë se do ta kapnin.

“Nëse do të ishte martuar me të, edhe ti do ta bëje”, një tjetër justifikim.

“Çfarë problemi ka ishte thjesht flirtim nuk bëmë asnjë gjë”, në këtë mënyrë justifikohen ata që nuk e çojnë tradhëtinë deri në fund.

Ndërkaq ka edhe disa justifikime mëse të zakonshme si prsh ku shumica e meshkujve thonë se raporti me personin në fjalë nuk do të thotë asnjë gjë, apo gjatë gjithë kohës kam menduar për gruan time.

Sipas një studimi ku janë analizuar raste të ndryshme tradhëtie, përgjigjet e dhëna nga meshkujt në shumicën e rasteve janë ato që u përmendën më sipër.

Link: https://www.psychologytoday.com/us/blog/love-and-sex-in-the-digital-age/201908/the-6-most-common-excuses-men-make-cheating

Burimi i fotos: https://www.pexels.com/photo/grayscale-photo-of-man-hugging-person-3692739/