Home Tag "mashtor per tu bere kengetar"

A mund të manipulohet numri i dëgjuesve në Spotify? Studiesit shqyrtojnë rastin!

0
“Numri i 160 deri në 170 milionë përdoruesve në internet të shërbimit Spotify, mund të manipulohet nga softueri”, kështu njoftoi të martën një radio publike në Suedi. Media i referohet një studimi të botuar nga shkencëtarët suedezë dhe gjermanë. Në rezultatet e projektit hulmutues doli që: Me anë të ‘bots’ (klikime robotike) që në mënyrë […]