Home Tag "media gjermane"

A e dini se më shumë se 500 artikuj në dy javë në mediat Gjermane janë të bazuar nga postimet në Instagram?!

0
Instagram ka arritur të bëhet një nga mediat më të rëndësishmë për shumicën e lajmeve që shkruhen në portalet Gjermane. Duke u bazuar në një statistikë të bërë së fundmi, mesatarisht 33 artikujt që shkruhen në një ditë bazohen në këtë burim.   Ndërsa Facebook dhe Instagram kohë më parë nuk ishin burimet kryesore të […]

Ja se çfarë shkruajnë në fakt mediat Gjermane për Era Istrefin

20.27K
Mediat gjermane kanë shkruar së fundmi për Era Istrefin. Më poshtë paraqitet lajmi i shkruar prej tyre. “Era ka shumë kohë që quhet si pop-star në Shqipëri dhe Kosovë, veçanërisht për arsye të suksesit të motrës së saj më të madhe Nora Istrefi. Ajo e filloi karrierën e saj në shtetin e vogël, përballë bregut […]