Home Tag "njeri"

Shkenca encën përpara, krijohet hibridi I parë majmun-njeri

0
Një shkencëtar spanjoll ka njoftuar se ka zhvilluar në mënyrë të suksesshme hibridin e parë majmun-njeri. Eksperimenti është realizuar I gjithi në Kinë, dhe sipas shkecëtarit e gjithë kjo do të shërbejë që në të ardhmen të përdoren kafshët për transplantin e organeve njerëzore. E gjithë kjo është parë me skepticizëm, për vetë faktin se […]