Home Tag "“Watching you”"

Sara Kapo: Sa keq më vjen që kam dështuar me ekzekutimin e kësaj kënge

0
E ftuar në ‘Why Not’ Sara diskutoi detaje teknike dhe preferenca mbi paraqitje e saj në videon e saj të parë.  U komentua gjatë për daljen e saj pothuajse nudo në klipin ‘Watching You’ por Sara Kapos nuk i pëlqen diçka tjetër nga kënga. Ndërsa kënga po transmetohej në emisionin ‘Why Not’, moderatorja Roza Lati zbuloi se […]