Home Travel Media suedeze rekomandon 15 plazhet më të bukura shqiptare për 2019
Media suedeze rekomandon 15 plazhet më të bukura shqiptare për 2019
0

Media suedeze rekomandon 15 plazhet më të bukura shqiptare për 2019

0
0

Shqipëria shumë shpejt është bërë një destinacion i kërkuar për të kaluar pushimet e verës.

Bregdeti mahnitës dhe plazhet e bukura janë sigurisht disa nga faktorët kryesorë për rritjen e numrit të turistëve që vizitojnë vendin, shkruan“Swedish Nomad” në një artikull që ia kushton plazheve në vendin tonë.

Media suedeze ka renditur 15 plazhet më të mira për tu vizituar në Shqipëri për vitin 2019 të cilat janë:

Plazhi i Gjipesë

Gjiri i Gramës

Plazhi i Dhërmiut

Plazhi i Drimadhes

Plazhi i Livadhit

Plazhi i Borshit

Plazhi i Lukovës

Plazhi i Pulëbardhave

Plazhi Mango

Plazhi Pasqyrat

Ksamil

Plazhi Palasë

Durrës

Plazhi i Jalës

Rana e Hedhun

Link: https://www.swedishnomad.com/best-beaches-in-albania/

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/p/BueUmdmh26n/