Home Lifestyle Do të befasoheni kur të kuptoni se çfarë mendojnë meshkujt gjatë seksit
Do të befasoheni kur të kuptoni se çfarë mendojnë meshkujt gjatë seksit
0

Do të befasoheni kur të kuptoni se çfarë mendojnë meshkujt gjatë seksit

0
0

1.Ëndërrojnë.

Kur ai po kryen marrëdhënie seksuale fillon të ëndërrojë për gjëra që nuk kanë pikë lidhje me seksin.

2.Le të shohim nëse mund ta bëj këtë.

Ky mendim vjen përpara çdo lloj ndryshimi pozicioni të guximshëm.

3.Mos mbaro ende.

Ky është një mendim që perjetojnë gjatë gjithë raportit intim.

4.A mund të shikojë ajo hundën time?

Ndonjëherë seksi na vendos në pozicione të sikletshme. Sigurisht, ju e keni parë atë lakuriq në këtë pikë, por hunda e tij e bën nervoz më shumë.

5.Pyes veten se cili është rekordi botëror për seks? A jam afër thyerjes së këtij rekordi?

6.Çfarë të bëj nëse prezervativi prishet?

7.A duhet të shikoj më shumë në sytë e saj? Vështrimi në sy është romantik. Por të shikosh shumë në sytë e saj është disi e pakëndshme.

8.Vetëm 30 sekonda më shumë dhe pastaj mund të pushoj. Seksi është një maratonë dhe është e rëndësishme të vlerësosh sa energji ke.

9.Unë jam duke e mbivlerësuar shumë seksin me mendimet e mia.

Linku: https://www.cosmopolitan.com/sex-love/a12157099/things-guys-think-during-sex/

Burimi i fotos:https://unsplash.com/