Home Tag "me shume me do"

Më shumë të do, apo e do, ja si përgjigjet botuesja e njohur

0
Botuesja e njohur Arlinda Dudaj ka qenë pjesë e “Shiko kush luan” dhe më pas në rubrikën “After Party” ku i është përgjigjur pyetjeve pikante të moderatores Luana Vjollca. Arlinda është vënë të zgjedhë midis të mos shkruarit asnjëherë apo të mos lexuarit dhe ka zgjedhur të mos shkruaj asnjëherë. Ndërsa lidhur me pyetjen për […]