Home ShowBiz Më shumë të do, apo e do, ja si përgjigjet botuesja e njohur
Më shumë të do, apo e do, ja si përgjigjet botuesja e njohur
0

Më shumë të do, apo e do, ja si përgjigjet botuesja e njohur

0
0

Botuesja e njohur Arlinda Dudaj ka qenë pjesë e “Shiko kush luan” dhe më pas në rubrikën “After Party” ku i është përgjigjur pyetjeve pikante të moderatores Luana Vjollca.

Arlinda është vënë të zgjedhë midis të mos shkruarit asnjëherë apo të mos lexuarit dhe ka zgjedhur të mos shkruaj asnjëherë.

Ndërsa lidhur me pyetjen për moshën, ajo ka zgjedhur që të ketë përgjithmonë moshën që ka midis kësaj alternative dhe asaj të të qënit 10 vite më e re.

Ndërsa sa i takon pyetjeve mbi jetën private, Arlinda është përgjigjur se mendon që  më shumë e duan.

Për t’u njohur më tepër me preferencat e Arlindës ju ftojmë të ndiqni përgjigjet në videon e mëposhtme.

Link: https://www.youtube.com/watch?v=NXRQ_UjiTtY

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/p/CGJxUu_j–B/