Home Travel Në kërkim të eksperiencave plot aventurë – Zbuloni argëtimet në këto destinacione
Në kërkim të eksperiencave plot aventurë – Zbuloni argëtimet në këto destinacione
0

Në kërkim të eksperiencave plot aventurë – Zbuloni argëtimet në këto destinacione

0
0

Jeni duke u përgatitur për një udhëtim por nuk dëshironi që ku të jetë një udhëtim i zakonshëm sikurse të tjerat? Apo kërkoni që të kaloni ditë të mbushura plot me aventura?
Nëse po atëherë në këtë artikull pikërisht për aventurat që ju dëshironi do ju flasim, duke filluar nga festa e birrës e deri tek ngritja e balonave.

Zbuloni pra se kush janë këto destinacione dhe aventurat përkatëse për çdo vend:
1) Canberra Balloon Spectacular
Kjo aventurë do të mbahet në territorin Australia dhe në daten 11-19 Mars 2017

2) Staircase to the Moon
Në Australinë perëndimore, më Nëntor të 2017-tës

3) Coober Pedy Opal Festival
Bëhet në Australinë Jugore më 15 Prill 2017

4) Bass in the Grass
Në territorin verior në datën 20 Maj

5) Mount Isa Rodeo
Më 11-13 Gusht

Burimi i lajmit: http://www.escape.com.au/australia/outback-experiences-you-shouldnt-miss-in-2017/news-story/5db2c2bc3ef2a613f7dfff6c76100cec

Burimi i fotos kryesore: By Neuroxic – Own work, CC BY 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=38960198