Home Travel Bukuritë e Brazilit…
Bukuritë e Brazilit…
0

Bukuritë e Brazilit…

0
0

Nëse ka ndonjë destinacion që është i njohur për plazhet më të bukura, ai është Brazili. Rio De Janeiro është një nga vendet më të bukura të Brazilit por jo vetëm ai.
Në artikullin e mëposhtëm do ju paraqesim mrekullitë e vendit të Brazilit dhe ju këshillojmë që të paktën një herë në jetë ta vizitoni këtë vend.

0-02-01-2c05305fde68d9d1276c2a9793b7968145ef1c6418544d3b20a76c9b57467f03_full

0-02-01-1f7327f467916ce0697ccdbbfe8806505c5c3bfd91e3cd7f9a758d2ab9f27338_full

0-02-01-8e366f7827f2879ee6f5ed30be683eca3975d305ca6cccc33da05e3bc60ce803_full

0-02-01-04d3ccfad508c6de2ffc958a78d475bb53b9593363bbb9a73a2bc7d348514a0c_full

0-02-01-10c5cd0ede0e25eaabf640e92c115609cd92986c318178a98f2ee0fdd27a7ffc_full

0-02-01-cb3e5e5a2343276aade2579e29124d11888e0cc9378a125ca53200b56990b829_full

0-02-01-4efa5cce4fa23cc6753b359e4b85089dce8b08c77b258d62e0f97ae4eeab83d8_full

Burimi i lajmit: http://www.travelandleisure.com/slideshows/best-beaches-in-brazil