Home ShowBiz Elvis Pupa bën striptizëm para gruas më këngën ‘Të ka lali shpirt’ – Video për të mos u humbur
Elvis Pupa bën striptizëm para gruas më këngën ‘Të ka lali shpirt’ – Video për të mos u humbur
0

Elvis Pupa bën striptizëm para gruas më këngën ‘Të ka lali shpirt’ – Video për të mos u humbur

0
0

Program “M`fal për shprehjen” në tërësi dhe veçanërisht rubrika “Burri dhe gruaja” kanë fituar zemrat e gjithë publikut. Për çdo javë Visi paraqet situata në të cilat çiftet gjejnë marrëdhënien e tyre. Në një nga puntatat e fundit, ai dhe Egla ishin në një hotel në Elbasan, duke festuar Ditën e Verës. Ndër shumë kërkesa të sajat e detyron në fund bashkëshortin të kërcejë për të. Visi vendos në sfond këngën shqiptare me më shumë popullaritet “Të ka lali shpirt”.

Për të mos u humbur:

Link: https://youtu.be/tS1hz0jNlVs?t=24m54s