Home Lifestyle Ndiheni të mashtruar, zbuloni mënyrat sesi ta kuptoni këtë gjë…
Ndiheni të mashtruar, zbuloni mënyrat sesi ta kuptoni këtë gjë…
0

Ndiheni të mashtruar, zbuloni mënyrat sesi ta kuptoni këtë gjë…

0
0

A jeni shqetësuar ndonjëherë kur keni ndjerë se po ju mashtrojnë? Para së gjithash, ka një shans të mirë për të kuptuar nëse dikush ju mashtron. Por nëse shqetësoheni se sjellja e partnerit tuaj shtrihet në gjëra të rëndësishme, si lumturia apo besnikëria, mund të pyesni se si t’i kapni në gënjeshtër.

Për fat të keq, shkenca nuk mund t’ju tregojë nëse partneri juaj është duke gënjyer, por ekzistojnë mënyra për të gjetur kur dikush, veçanërisht një tjetër i rëndësishëm, po mashtron.

Këtu janë shtatë mënyra për të treguar nëse partneri juaj mund t`ju fsheh diçka të rëndësishme.

 • Pyet një shok
  Njerëz të tjerë edhe të panjohur kanë një aftësi të çuditshme për të zbuluar kur diçka nuk është e drejtë në marrëdhënien e dikujt tjetër.

 

 • Mendoni mirë para se të bëni diçka tjetër
  Kur njerëzve u jepet kohë për të përpunuar veprimet e një personi tjetër në mënyrë të nënkuptuar, ata duket se janë më të mirë për të thënë të vërtetën nga mashtrimi.

 

 • Dëgjoni me vëmendje fjalët që ata përdorin
  Në bazë të një studimi të kryer po të dëgjohet me vëmëndje personi kur flet do ta kuptoni kur dikush shmang të vërtetën

 

 • Dëgjoni tingullin e zërit të tyre
  Sipas studimeve tregohet që meshkujt me zërin e ulët kanë gjasa të mashktojnë kurse përsa i përket femrave ata me zërin e lartë kanë këto gjasa.

 

 • Kushtojini vëmendje përdorimit të mediave sociale
  A e kalon partneri juaj më shumë kohë duke shikuar telefonin e tyre se duke folur me ju? Hulumtimet e fundit sugjerojnë se njerëzit që janë shumë aktivë në Facebook dhe Twitter mund të kenë më shumë gjasa që të kenë konflikte të lidhura me mediat sociale dhe më pas më shumë gjasa të përjetojnë pabesi, shpërbërje dhe divorc

 

 • Shikoni për ndryshime të papritura në sjellje
  Nëse keni qenë me një tjetër të rëndësishme për një kohë, a keni mundësi të dini se si zakonisht veprojnë – cilat ushqime zakonisht konsumojnë, si reagojnë ndaj sfidave apo surprizave, sa mirë dëgjojnë dhe kështu me radhë.

 

 • Shikoni për heshtje, sulme personale ose përsëritni pyetjen
  Një shenjë treguese e gënjeshtrës, është një paaftësi e papritur për të folur. Kjo ndodh sepse sistemi nervor automatik shpesh i përgjigjet stresit duke ngordhur gojën e pështymës.

Burimi i lajmit: http://www.businessinsider.com/how-to-tell-someone-is-cheating-2017-5/#watch-for-sudden-changes-in-behavior-6

Burimi i fotos kryesore: © Unsplash  https://www.pexels.com/photo/bracelets-couple-hands-holding-hands-89806/