Home ShowBiz Nis sezoni veror për Silva Gunbardhin
Nis sezoni veror për Silva Gunbardhin
0

Nis sezoni veror për Silva Gunbardhin

0
0

Ka nisur sezoni veror për Silva Gunbardhin. Ajo ka bërë vizitën e parë pas dimrit në plazh dhe i është drejtuar detit këmbëzbathur.
“Summer time”, ka shkruar artistja me shumë entuziazëm.
Detin e vizitojmë në çdo kohë edhe në dimër, por vizita në pranverë është ndryshe, pasi edhe uji është më i ngrohtë. Në dimër mjaftohemi vetëm duke vështruar mbi të.

Koha për plazh:

Summer time!🏊🏼🚣🏻🎪

A post shared by Silva Gunbardhi (@silvagunbardhi) on

Link: https://www.instagram.com/p/BT9KqIwAqjt/