Home Lifestyle 10 aeroportet më të mirë e 10 më të këqijtë në botë
10 aeroportet më të mirë e 10 më të këqijtë në botë
0

10 aeroportet më të mirë e 10 më të këqijtë në botë

0
0

Ka njëfarë kurioziteti dhe shumë interes për cilësinë e aeroporteve në botë. Kush është më i miri po ai me kushte më të këqija? Rankimi i fundit vjen nga AirHelp, një servis online që asiston pasagjerët në kompesimin e siguracioneve nga fluturimet e shtyra ose të anuluara.
Renditja është bërë në bazë të tre faktorëve të aeroporteve: kohën e performancës, cilësinë e shërbimit dhe ndjenjat e pasagjerëve.

Top 10:
1. Singapore Changi
2. Munich International
3. Hong Kong
4. Copenhagen
5. Helsinki
6. Cincinnati Northern Kentucky
7. Barcelona
8. Madrid
9. Auckland
10. Frankfurt

10 më të këqijtë:

1. Kuwait Airport
2. London Gatwick
3. Manchester
4. Newark Liberty
5. London Stansted
6. Edinburgh
7. Mumbai
8. Dubai
9. Bangkok
10. Delhi

Burimi i lajmit: https://www.smartertravel.com/2017/06/14/worlds-10-best-worst-airports/
Burimi i fotos: © Unsplash https://www.pexels.com/photo/airport-business-ceiling-departure-195931/