Home ShowBiz Binjakët e Beyonce-s janë këtu
Binjakët e Beyonce-s janë këtu
0

Binjakët e Beyonce-s janë këtu

0
0

Beyonce ka sjellë në jetë binjakët e saj, të paktën kështu ka lajmëruar i ati i këngëtares. Mathew Knowles ka shpërndarë një foto në Twitter ku ka shkruar: “They`re here!” dhe si hashtage ka vendosur “beyonce, twins, jayz, happybirthday”.
Ndërkohë që nuk ka asnjë reagim nga Beyonce ose Jay Z. Sigurisht që një lajm i tillë i dhënë nga gjyshi i fëmijëve bëhet i besueshëm.
Ai nuk ka dhënë asnjë detaj tjetër, ndaj gjinia nuk dihet ende.

Link: https://twitter.com/MathewKnowles/status/876442222060810240

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/p/BUSymlGgppl/?taken-by=beyonce&hl=en