Home ShowBiz Samanta braktis Shqipërinë?
Samanta braktis Shqipërinë?
0

Samanta braktis Shqipërinë?

0
0

Samanta ka braktisur Shqipërinë dhe lajmin e ka dhënë Arian Çani gjatë programit në “Zonë e Lirë”. Këngëtarja po punonte për projektin e ri muzikor pak ditë më parë që siç duket, ndoshta ka ndonjë lidhje me Amerikën. Moderatori i “Zonës së Lirë” e ka treguar padashur këtë detaj të rëndësishëm.
Çfarë është duke përgatitur vallë Samanta? Besojmë se udhëtimi i saj është i përkohshëm dhe duhet të jetë për arsye pune.

Link: https://www.youtube.com/watch?v=VaRke-qMxcI

Link: https://www.youtube.com/watch?v=bAtq81ijRgY

Link: https://www.youtube.com/watch?v=CHs1kef6dSk