Home Lifestyle Si ta bëni gati çantën për udhëtimin e fundjavës?
Si ta bëni gati çantën për udhëtimin e fundjavës?
0

Si ta bëni gati çantën për udhëtimin e fundjavës?

0
0

Do të shkoni për një fundjavë në udhëtim dhe do të merrni vetëm një çantë me vete? Atëherë ju duhet t`i shfrytëzoni hapësirat maksimalisht. Ka disa truke për t`jua lehtësuar punën ndaj hidhini një sy këtyre sugjerimeve ndërkohë që bëni gati çantën për atë udhëtimin që keni këtë fundjavë.

Përdorni një çantë të madhe.

Përdorni çanta dhe portofola të tjerë për të ndarë gjërat brenda çantës.

Bëjini role rrobat për t`i shfrytëzuar hapësirat sa më shumë të jetë e mundur e për të futur më tepër gjëra.

Planifikoni me kujdes për të mos marrë më shumë gjëra nga sa ju duhen, sepse është vetëm një fundjavë.

Tualetet mbajini të ndara në portofol të veçantë.

Mbajini dokumentat dhe gjërat që ju duhen për të përdorur gjatë udhëtimit në portofol tjetër dhe vendosini sipër që t`i arrini lehtësisht.

Dhe në fund rrugë të mbarë!

Burimi i lajmit: https://www.smartertravel.com/2017/06/20/how-to-pack-for-a-weekend-in-a-personal-item/

Burimi i fotos: https://pixabay.com/en/backpack-bag-beautiful-facing-away-1836594/