Home ShowBiz Plas sherri në rrjete sociale – Ofendime me lopë e balena
Plas sherri në rrjete sociale – Ofendime me lopë e balena
0

Plas sherri në rrjete sociale – Ofendime me lopë e balena

0
0

Kur vajzat zihen ato bëhen vërtetë të rrezikshme. Konfrontim mes një ndjekëseje dhe një personazhi publik nuk është hera e parë që ndodh. Këtë herë e kishte radhën Einxhel Shkira. Ajo u quajt balenë nga një ndjekëse në Instagram dhe pas fjalëve të saj reagoi Einxhel. Ajo iu përgjigj gjatë e disa herë, deri kur pasi e quajti delfin, i kërkoi edhe ndihmë shtetit për të bërë diçka në lidhje me njerëzit që janë të papunë.
Biseda mes vajzave pati tone të ashpra edhe pse të thëna mes ironive.

1

2

3

einxhel4

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/p/BVMWwn5FRz4/?taken-by=einxhel_shkira