Home ShowBiz Silva dhe Dafi me helikopter mes sheshit ‘Skënderbej’
Silva dhe Dafi me helikopter mes sheshit ‘Skënderbej’
0

Silva dhe Dafi me helikopter mes sheshit ‘Skënderbej’

0
0

Do bëhet nami. Sheshin e ri “Skënderbej” e kanë inaguruar ata. Klipi i ri “I Love You” do t`i sjellë bashkëpunim për herë të tretë bashkëshortët.
Koha e ka vërtetuar që kur Silva dhe Dafi bashkojnë forcat bëjnë çudira. Që nga pamjet e para të xhirimeve që këngëtarët kanë zbuluar duket se çfarë na pret. Një helikopter ka zbritur në shesh për ta.
Së shpejti:

Link: https://www.instagram.com/p/BWuC_BshwRU/

2017-07-19 09_32_40-Document1 - Word