Home ShowBiz Silva dhe Dafi thanë ‘I Love You’ publikisht
Silva dhe Dafi thanë ‘I Love You’ publikisht
0

Silva dhe Dafi thanë ‘I Love You’ publikisht

0
0

Silva dhe Dafi sapo sollën atë që të gjithë neve prisnim. Nuk ka më bukur sesa projektet e përbashkëta të bashkëshortëve, sidomos kur ia dedikojnë njëri-tjetrit si në këtë rast.
“I Love You” i tha Silva djalit që buzën me puthje ia çmend. “I Love You” i tha edhe Dafi asaj cucës nga Vlora që zemrën pa dollarë ia vodhi.
Një projekt i adhurueshëm në detaje:

Link: https://www.youtube.com/watch?v=NfXEAq9vZpk